Kitesurf camp Dakhla 2.0

Basisprijs

Voor €575,-

Informatie aanvraagformulier


Deel deze pagina


Surfvakanties

Kitesurf camp Dakhla 2.0

Kite camp Dakhla Marokko Periode 18 t/m 25 november 2017 60% - 80% windkans  8 daagse reis Prijs vanaf €575,-

Kitesurf paradijs Dakhla

 

Dakhla is een echt kitesurf paradijs; met al die golven kun je er lekker golfrijden of ga naar de baai om daar te kitesurfen op één van de vlakste wateren die ik ooit heb gezien.

 

Het is in Dakhla hele jaar door lekker weer; het is daar gemiddeld tussen de twintig en 28 graden. Koude wintermaanden zoals in Nederland komen daar niet voor. Verder waait het er daar bijna elke dag. Meestal komt de wind van rechts (noord-noord oost) zijn perfect condities voor de kitesurf sport, waarop wij surfen. Deze wind is thermisch; dus hoe warmer het is, hoe harder het daar waait. Meestal staat er windkracht vier, maar dat kan oplopen tot windkracht zeven.

 

De stranden zijn tropisch wit en het wemelt er van de roze flamingo’s. Als je aan het kitesurfen bent, dan kom je regelmatig dolfijnen tegen. De mensen in Dakhla zijn bijzonder vriendelijk en erg gastvrij. 

 

Dit kite camp is perfect voor zowel beginners als gevorderden. Voor de beginners is deze bestemming ideaal om het zelfstandig te leren kitesurfen of als je nog helemaal geen ervaring hebt om alle basis technieken te leren. Voor de gevorderden is het de perfecte plek om je skills te verbeteren en nieuwe tricks te leren. 

 

DAKHLA LUXURY VILLA KITE CAMP    

Tijdens dit kite camp verblijven in het meest comfortabele en luxe Villa Kite Camp wat Dakhla te bieden heeft. Dit kite camp gebouwd van stenen is zeer ruimtelijk ingericht en zorgt ervoor dat de vrijstaande bungalows er uitzien als kleine mini villa’s.

 

In het hart van het villa camp bevindt zich het restaurant wat door de glazen wand je een 180 graden panorama uitzicht biedt op de kite spot. Rond de grote houten tafel verzamelen alle gasten voor het ontbijt, lunch en diner. Hierdoor heb je altijd interactie met de andere gasten van het villa camp en zorgt dit voor een gezellige, gemoedelijke sfeer tijdens je verblijf.

 

Je kan kiezen om in één van de mini villa's te verblijven of een kamer in de riad boeken (meer info onder tabblad Bestemming)

 

Daarnaast beschikt dit kite camp over een groot zwembad waar heerlijk kan chillen op de zonnedden en een welness area met hamam. 

 

Kortom dit wordt weer een prachtig avontuur. Mis het niet en schrijf je snel in!

 

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op via marcel@alpio.nl

 

 

#kitesurfing #kite #kiteboarding #kitecamp #kitetravel #traveltheworld #kiteclinics #Dakhla #Marocco #travel #kitesurf #surf #surfing #adventure #explore #lagune #sahara #paradise #paradijs #walhalla #lerenkitesurfen 

DAKHLA LUXURY VILLA KITE CAMP

Tijdens dit kite camp verblijven we in het meest comfortabele en luxe Villa Kite Camp wat Dakhla te bieden heeft. Dit kite camp gebouwd van steen is zeer ruimtelijk ingericht en zorgt ervoor dat de vrijstaande bungalows er uitzien als kleine mini villa’s.

 

In het hart van het villa camp bevindt zich het restaurant door de glazen wand heb je een 180 graden panorama uitzicht op de kite spot. Rond de grote houten tafel verzamelen alle gasten voor het ontbijt, lunch en diner. Hierdoor heb je altijd interactie met de andere gasten van het villa camp en zorgt dit voor een gezellige, gemoedelijke sfeer tijdens je verblijf.

 

SWIMMING POOL

Aan de voorkant van dit luxe kite camp vind je een groot zwembad waar je heerlijk kan relaxen en chillen op de zonnebedden. Met een geweldig uitzicht op de lagune kan je hier eventueel een yoga sessie doen. Bij de pool bar zijn drankjes of snacks verkrijgbaar. En naast het zwembad bevindt zich een wellness area met onder andere een hamam. Zo zie je; er is werkelijk overal aan gedacht om je verblijf zo ontspannen mogelijk te maken.

 

 

FULL BOARD

Dit luxe kite camp is inclusief alle maaltijden; in de ochtend kan je genieten van een gezond ontbijt met brood, croissants, eieren, kaas, fruit, koffie, thee en verse sappen.  

 

Tijdens de lunch en het diner kan je een heerlijk en gezond 3 gangen menu verwachten met een mix van lokale en internationale gerechten. We eten gezellig met alle gasten van het kite camp aan één grote tafel true culinary experience!

 

Water is inclusief en de gehele dag beschikbaar, andere (alcoholische) drankjes zijn verkrijgbaar in het restaurant tegen een normale en eerlijke prijs (bier +/- €2,50)

 

MINI VILLAS

De mini villa zijn zo naast elkaar opgesteld dat zij allen vanuit de slaapkamer en het terras uitzicht hebben op de lagune, zonder dat dit invloed heeft op je privacy.    

 

De mini villa’s beschikken over een ruime slaapkamer die op verzoek kan worden ingericht met verschillende bedden; een tweepersoonsbed met een comfortabel 160cm brede matras, een extra groot eenpersoonsbed bij een 3 persoonsbezetting of met twee losse eenpersoonsbedden. Een schrijftafel en twee nachtkastjes maken de kamer compleet.

 

Achterin de villa bevindt zich een grote douche en de wc in een aparte kamer. Het hoogtepunt is toch wel de open badruimte buiten met een groot bad en regendouche, hier kan je heerlijk genieten onder de schitterende sterrenhemel.  

 

 

RIAD

Naast de mini villa’s is een traditioneel Marokkaanse Riad gebouwd; vroeger waren dit woningen waar rijke families in woonden. Deze constructie is gebruikt voor het hotel complex. Met heel veel zorg en aandacht is de Riad ingericht met een charmante Marokkaanse look and feel. wat zorgt voor een bijzondere atmosfeer.

In het midden van Riad vind je een binnenplaats met veel planten, waar je kan bijkomen van een intensive dag op het water.  De kamers van de Riad hebben allen hun eigen en suite badkamer met ook hier weer en ruime douche.

 

De kamers van de Riad zijn kleiner dan de mini villa’s, maar met nog steeds meer dan voldoende ruimte om al je spullen kwijt te kunnen.

 

Kortom dit kite camp bied je alle luxe en gemak die je maar kan wensen voor een zeer schappelijke prijs!

 

Dakhla:

 

18-11 t/m 25-11-2017 7 nachten in:

         * Riad met 3 personen         €575.- SOLD OUT!
         * Riad met 2 personen         €649,- SOLD OUT!
         * Riad met 1 persoon           €799,- SOLD OUT!
         * Mini Villa 3 personen         €649,-
         * Mini Villa 2 personen         €749,-
         * Mini Villa 1 persoon           €999,-

 

Reiskosten inclusief: 

         *  Transfer van en naar het vliegveld Dakhla

         *  Verblijf in luxe villa kite camp

         *  Inclusief alle maaltijden en water (ex. drank) 

         *  De mooiste kitesurf spot van Marocco

         *  60% - 80% windkans 

         *  Zwembad

         *  Wellness area met hammam

         *  Boekingskosten

 

 

Exclusief :


         *  Vliegticket Amsterdam - Dakhla +/- €325,- 
              (incl 23 kilo ruimbagage en 10 kilo handbagage)

         *  Verzekeringen 

 

 

Ga met ons mee op dit avontuur en schrijf je snel in!

 

See yah in Dakhla !!!

 

Voor meer informatie neem contact met ons op via marcel@alpio.nl

Impressie

Kitecondities Dakhla

Het is in Dakhla hele jaar door lekker weer; het is daar gemiddeld tussen de twintig en 28 graden. Koude wintermaanden zoals in Nederland komen daar niet voor. Verder waait het er daar bijna elke dag. Meestal komt de wind van rechts (noord-noord oost) zijn perfect condities voor de kitesurfen. Deze wind is thermisch; dus hoe warmer het is, hoe harder het daar waait. Meestal staat er windkracht vier, maar dat kan oplopen tot windkracht zeven.

Kitesurf camp Dakhla 2.0

Artikelnr: 20131012KSRD
Bestemming: Dakhla, Marokko
Periode: 18-11-2017 - 25-11-2017 (8 dagen)
  • * Transfer van en naar het vliegveld Dakhla
  • * Verlijf in luxe kite villa camp
  • * Inclusief alle maaltijden en water (ex. drank) 
  • * De mooiste kitesurf spot van Marocco
  • * Zwembed 
  • * Wellness area met hamman
  • * 60% - 80% windkans 
Basisprijs €575,-

Geen boeking mogelijk


Helaas is deze reis / evenement volgeboekt of is op aanvraag!


Voor meer informatie of vragen neem contact op met info@alpio.nl.

Voor meer informatie of vragen neem contact op met info@alpio.nl