Strand evenementen

Basisprijs

Voor €25,-

Informatie aanvraagformulier


Deel deze pagina


Bedrijfsuitje

Strand evenementen

Strand van Scheveningen of Kijkduin 01 april t/m 31 oktober De leukste Haagse strandtenten  Dag arrangementen  Prijzen vanaf 25,- per persoon

ALPIO travel events and more is ontstaan uit onze onuitputtelijke passie voor sport en reizen.  Deze passie is terug te vinden in al onze activiteiten en wijze van organiseren. ALPIO travel events and more is gespecialiseerd in actieve groepsreizen, evenementen en avonturen.

 

De evenementen van ALPIO hebben altijd een sportief karakter, maar zijn toch toegankelijk voor een breed publiek. Reken altijd op een gezonde portie adrenaline, inspanning, avontuur, gezelligheid  én ontspanning.

 

Onze evenementen zijn alles behalve standaard, geen enkel evenement is hetzelfde. Afgestemd op de specifieke wensen van de groep, stelt ons creatieve en enthousiaste team graag een pakket samen. Op verzoek begeleiden we het hele traject op het gebied van marketing en communicatie. 

 

Hieronder volgt een greep uit mogelijke activiteiten die wij kunnen verzorgen, maar wij vernieuwen constant onze ideeën en mogelijkheden. Graag stellen wij een uniek pakket samen afgestemd op uw wensen. 

 

Golfsurfen

Het enige wat je nodig hebt is een board, zee en golven. Deze indrukwekkende en sportieve buitensport werkt zeer verslavend en geeft keer op keer een heerlijk gevoel. Samen met je vrienden de zee verkennen met de zon in je rug en de wind door je haren is het ultieme geluk gevoel.

 

Powerkiten 

Tijdens een powerkite ervaring voel je de adrenaline door je aderen stromen. De kracht van de wind brengt je op grote hoogte met prachtig uitzicht. Spanning, avontuur en sensatie gaan hand in hand tijdens een het PowerKiten.

 

Team Olympic

Team Olympic is dé beach rage van 2012. De teams strijden tegen elkaar in verschillende spannende beach onderdelen. Er zijn medailles te behalen op de volgende onderdelen: Beach la Crosse,  Megaballen race, Beach Frisbee, Ultimate Frisbee en all time favoriet Beachvolleybal! Wie wordt Allround Olympisch Kampioen?!

 

Beachvolleyball

Beachvolleybal is een supergezellig en sportief evenement waar niet alleen de spelers maar ook de toeschouwers zich perfect vermaken en genieten van sport.

Met je voeten in het zand en een stralend blauwe lucht maak je er een mooi toernooi van samen met je team.

 

Beach-Frisbee

Beachfrisbee is een snelle en spectaculaire teamsport op het strand met onderdelen uit American Football, handbal en natuurlijk Frisbee. Snelheid, tactiek, atletisch vermogen en behendigheid zijn belangrijke elementen in deze energieke teamsport. Maar ook als beginner ben je bij ons aan het juiste adres. Ieder beach-Frisbee evenement start namelijk met een introductie van één van onze instructeurs.

 

Beach-Lacrosse 

Beach-Lacrosse is een evenement vol met fun, zand en Lacrosse!! Van origine komt deze energieke teamsport uit Noord Amerika waar deze sport al eeuwen wordt beoefend. Belangrijke onderdelen binnen deze sport zijn behendigheid, inzicht en communicatie bij uitstek goed voor teambuilding.

 

Grazy88  

Grazy88 staat voor 88 gekke, sportieve, humoristische opdrachten.

Samen met je team zorg je ervoor dat je de belachelijke, hilarische en uitzinnige opdrachten zo snel mogelijk uitvoert.

We kunnen de opdrachten aanpassen aan de wensen van de groep, van een beetje crazy tot héél crazy! 

 

Kwalleballen

Kwalleballen  is een variant op rugby waar iedereen vies en modderig van wordt, en wat je speelt met een (juten) zak met zand in plaats van een rugbybal.

Een zeer leuk spel voor iedere leeftijd, maar vanaf 15 jaar een echte aanrader, voor studenten een 'must!'

 

Voor de gene die hun evenement spectaculair willen afsluiten bieden we diverse adrenaline verhoogde activiteiten aan, zo kan je bijvoorbeeld bungeejumpen of met een Powerboat over de golven voor de kust van  Scheveningen knallen.   

 

Bungeejumpen

Wie kent bungeejumpen niet. De één past er voor, maar voor velen is het dé meest geweldige adrenaline kick die er is. Bij onze pier zal je een ‘doodssprong maken’ van ruim 60 meter en kom je oog in oog te staan met de woeste golven van de Noordzee.

Een duosprong behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Powerboat racen

Maak een spectaculaire boottocht op de Noordzee voor de kust van Scheveningen Het eerste stuk door de haven gaat rustig op lage snelheid, wat al een erg leuke ervaring is. Op het moment dat wij de haven uit zijn en op open water belanden laten we de motoren brullen en kan het spektakel beginnen. Houd je goed vast voor de Rallyrun met 100% POWERBOAT adrenaline! Tijdens de Rallyrun kan je genieten van het prachtige uitzicht op de Scheveningse kust. 

Impressie

Strandevenemten

Wining and Dining

Na alle sportieve actie is er gelegenheid voor een hapje en een drankje om de dag in 'beach style' af te sluiten. Als u lekker staat te borrelen in de zon, steken wij de barbecue aan. Vraag onze medewerkers naar de geheime plekjes en de mooiste strandtenten. Alpio is de kenner langs de kust!

Strand evenementen

Artikelnr: 20120101
Bestemming: Scheveningen
Periode: 31-03-2012 - 31-10-2012 (1 dagen)
Basisprijs €25,-

Informatie aanvraagformulier(dd/mm/yyyy)
Voor meer informatie of vragen neem contact op met info@alpio.nl