Kite/wind surfen Dakhla

Basisprijs

Voor €549,-

Informatie aanvraagformulier


Deel deze pagina


Surfvakanties

Kite/wind surfen Dakhla

Kitesurfen Dakhla, Marokko Dakhla Attitude hotel Januari t/m december 8 dagen inclusief vlucht Prijs vanaf €549,- Kitesurfreizen

Dakhla Attitude Hotel

In het uiterste zuiden van Marokko, tussen de woestijn en de oceaan, ligt een geweldige mooie blauwe lagune. Dakhla Attitude Hotel is ligt op “Point of the Dragon” van Dakhla’s lagune – een wind paradijs met meer dan 300 dagen wind per jaar.

 

Het hotel ligt tegen de zandduinen aan beschermt tegen de wind en heeft drie verschillende kampen met 7 typen accommodaties en dus een brede keuze aan mogelijkheden. Dakhla Attitude Hotel is een thuishaven voor wind en watersport liefhebbers met mogelijkheden voor woestijn excursies en heerlijk vers seafood en bijna iedere dag van het jaar wind, Dakhla Attitude is een echt wind paradijs op aarde. 

 

De spots

De  “Main Spot” van de Dakhla Attitude Camp lagune staat bekend voor z'n constante sterke wind en ondiep, vlak water, wat het tot een perfecte freestyle spot maakt. Dit geweldige paradijs biedt voor zowel kitesurfers als windsurfers verschillende mogelijkheden langs de kustlijn. De “Speed Spot” 200m ten oosten van Dragon Camp is de perfecte plek voor op snelheid varen, hoge jumps en snelle tricks te maken, vanwege het vlakke, ondiepe water en de aflandige wind. Downwind bij White Dune vind je de mooiste atraktie van het schiereiland Dakhla, de plek waar alle pro-riders hun spectaculaire kitesurfing stunts uitvoeren, met op de achtergrond de spier witte duinen. Voor de gene die nooit dezelfde golf twee keer wil pakken, organiseren wij dag trips naar Arish, Point d’Or en Foum Labouir. In minder dan 20 minuten surf jij de perfecte side to side offshore winds, met perfecte right-hand brake waves.

ACCOMODATIE

 

Dragon Camp

Het Dragon Camp van Dakhla Attitude is het centrale kamp van het hotel en bestaat uit 52 bungalows op drie verschillende niveaus. Het Dragon Camp is ontworpen in harmonie met de omgeving – de wanden zijn met zand afgezet en de daken zijn aarde kleurig gecamoufleerd. Alle kamers hebben een en-suite badkamer en zijn kleurrijk gedecoreerd met typische lokale attributen. Het terras beidt adembenemend uitzicht over de baai, het Dragon eiland, White Dune en de dagelijks onvergetelijke zonsondergang. Het Dragon Camp is gelegen dichtbij de receptie, Massage & Spa, het restaurant, surf shop en de Pink Flamingo bar. 

 

Windhunter Camp

Het Windhunter Camp van Dakhla Attitude Hotel is de ecologische optie voor de gene die dicht bij de schoonheid van de natuur willen blijven – maar wel comfortabel! Maar 500m van Dragon Camp en het restaurant, Windhunter biedt 17 double bungalows geschikt tot 4 personen, met eigen badkamer een schitterend uitzicht over de lagune. Waarom niet wakker worden naast de lagune met de prachtige zand duinen, dicht bij het water en uitzicht op alle het moois wat op de lagune plaats vindt. En 's avonds genieten van de rust en ontspannen sfeer van de omgeving, weg van de drukte van het hoofd kamp.

 

V.I.P.'s

De VIPs van Dakhla Attitude Hotel ligt op het top niveau van Dragon Camp, met het mooiste uitzicht over de lagune. Of je nou in Dakhla Attitude Hotel bent om te kite of windsurfen, of om in de watten gelegd te worden en te relaxen, zal je heerlijk wakker worden in een bungalow die bij de omgeving past. In alle VIP bungalows vind je Dakhla’s authentieke élégance terug en ervaar je de eenvoud van een modern luxe hotel. Met een adembenemend uitzicht over de lagune in combinatie met het comfortabele, luxueuze meubilair, zorgt er voor dat je hier nooit meer weg wilt.

 

VIP service

Alle VIP bungalows zijn inclusief het VIP Service pakket bestaande uit; een welkomst drankje, gratis internet, elke dag vers fruit en water, handdoeken en badjassen, dagelijkse schoonmaak en late check out. Voor EUR 10,- extra kan je ook je verblijf in de andere bungalows (Windhunter Camp en Dragon Camp) updragen met een VIP servie pakket.

Kitesurfing

Dakhla staat bekend als één van beste kitesurf spots ter wereld, vanwege de enorme lagune en de ideale windcondities het hele jaar door. Of je nou beginner bent, je eerste sprongen wilt gaan oefenen of voor wedstrijden wilt trainen, Dakhla heeft de beste condities en spots om te kiten op vlak of choppy water, ondiep of diep en de beste golven aan de oceaan kant.

 

Windsurfing

Voor windsurfers biedt Dakhla dankzij de brede lagune de ideale omstandigheden om deze watersport rustig en veilig onder de knie te krijgen. Ook de meer ervaren windsurfers kunnen hier hun free ride tricks oefenen op de ‘main spot’ hun snelheidsrecord verbeteren op de ‘speed spot’ of op de Atlantische oceaan de grote golven pakken.

 

Sport centrum

RihFly Dakhla is een IKO gecertificeerd sport centrum. Dagelijks van 9:00 tot 18:00 uur kan je hier materiaal huren en lessen, coaching, excursies en clinic’s boeken. De gecertificeerde instructeurs bieden kite en windsurf lessen aan voor beginners en gevorderden, zij zorgen ervoor dat je snel op het volgende niveau komt. Andere activiteiten die zij aanbieden zijn; wakeboarden, surf en vis trips, kayaken, stand-up paddlen (SUP), downwind excursies, catamaran verhuur en  en blokarten. Tevens is er een surf en repair shop.

Impressie

Kitesurfen Dakhla

Het is in Dakhla hele jaar door lekker weer; het is daar gemiddeld tussen de twintig en 28 graden. Koude wintermaanden zoals in Nederland komen daar niet voor. Verder waait het er daar bijna elke dag. Meestal komt de wind van rechts (noord-noord oost) zijn perfect condities voor de kitesurfen. Deze wind is thermisch; dus hoe warmer het is, hoe harder het daar waait. Meestal staat er windkracht vier/vijf, maar dat kan oplopen tot windkracht zeven.

Kite/wind surfen Dakhla

Artikelnr: 20150101KD
Bestemming: Dakhla, Marokko
Periode: 28-11-2014 - 31-12-2016 (7 dagen)
Basisprijs €549,-

Informatie aanvraagformulier(dd/mm/yyyy)
Voor meer informatie of vragen neem contact op met info@alpio.nl