Winter Weekend Young Professionals / Expats

Winter Weekend Young Professionals / Expats
Geplaatst op: woensdag 24 september 2014

Van 13 t/m 15 maart verzorgen we weer een weekend vol leuke activiteiten en thema feesten in het populaire en sneeuwzekere Kaprun Oostenrijk. 

 

Overdag kun je heerlijk skien/snowboarden op de 130 km pistes van het  skigebied Kaprun/Zell am See of deelnemen aan diverse activiteiten zoals; lessen op verschillende niveaus, Freestyle, Carving clinic's of skisafari. 

Na een dag vol plezier op de pistes, verzamelen we voor de après-ski. In Kaprun bevinden zich diverse après-ski gelegenheden, voor jullie hebben we de beste uitgezocht; op vrijdagavond gaan we met z'n allen après-skien in Pavillion. We nemen onze eigen dj’s mee, zij brengen jouw après-ski feest tot een hoogtepunt! Op zaterdagavond organiseren we in de Baumbar het inmiddels legendarische thema feest. Wat de dresscode voor dit jaar is, blijft nog even geheim.

 

Ontmoet andere Young Professionals en maak nieuwe vrienden.
Deze reis is ideaal om je collega’s beter te leren kennen, maar ook Young Professionals van andere bedrijven. De Winter Weekenden voor Young Professionals staan garant voor het leggen van een hoop nieuwe contacten en reeds bestaande te intensiveren. Tijdens de reis worden diverse leuke activiteiten georganiseerd om dit nog eens te bevorderen. Onze doelstelling is jullie een onvergetelijke reis te bezorgen, waar je nog met veel plezier op zult terugkijken. 

 

Kortom er is voor iedereen genoeg te doen en te beleven tijdens deze reis. 

Wil jij ook een lekker lang weekend in de sneeuw, vol fun activiteiten, feesten en een geweldige atmosfeer? BOEK dan snel en jouw winter wordt onvergetelijk! 


Terug naar het nieuws overzicht