Kitesurf safari Rode Zee

Kitesurf safari Rode Zee
Geplaatst op: vrijdag 21 februari 2014

Van 19 t/m 26 april gaan weer van start met deze schitterende kitesurf safari op de Rode Zee. De eerste editie organiseren wij een speciale tips & tricks week.

 

Deze week geven wij een aantal clinics om jouw op een hoger niveau te brengen! En natuurlijk, als je vragen hebt kun je altijd bij hem terecht om je skills op te krikken. 

 

De Rode Zee Kite Safari is één van die reizen die eigenlijk iedere kitesurfer een keer meegemaakt moet hebben. Een week lang op een schitterende jacht omringd door glinsterend turquoise zee en spiegel gladde lagunes. Doordat we de vrijheid van de boot hebben, zijn de condities altijd fantastisch; je hebt hier alle ruimte op het water, omdat alleen de gasten van de boot in het zelfde gebied kiten.

 

Je kan je volledig ontspannen, want alle maaltijden worden voor je klaar gemaakt. De behulpzame bemanning staat voor je klaar om je te assisteren en de instructeurs aan board om je nieuwe tricks bij te leren en tips te geven op het gebied van veiligheid. Bepaal je eigen tempo en geniet samen met gelijkgestemde reisgenoten van de prachtige kite spots die aan je onthuld worden.   

 

Kan je nog niet kiten? Neem dan een beginnerscursus van onze IKO instructeur aan board. Naast het kiten zijn ook nog andere activiteiten te ondernemen, neem bijvoorbeeld een kijkje in de wondere wereld onder water van de Rode Zee, dit is tenslotte één van de mooiste plekken op aarde om te snorkelen of duiken. Aan board hebben we snorkel apparatuur voor jou beschikbaar of kan je gebruik maken van de kayaks om op ontdekkingsreis te gaan en eilanden verkennen. 

 

Kijk voor meer informatie en boekingen op: http://alpio.nl/nl/reizen/boeken/93-rode-zee-kite-safari


Terug naar het nieuws overzicht