Kite Safari Rode Zee

Kite Safari Rode Zee
Geplaatst op: maandag 2 maart 2015

Van 18 t/m 25 april gaan weer van start met deze schitterende kitesurf safari op de Rode Zee. 

 

* De mooiste privé kite spots op de Rode Zee

* 7 dagen verblijf op 27 meter luxe yacht 
* Inclusief alle maaltijden en frisdrank
* 90% windgarantie 20 - 30 knopen 
* Snorkelen met dolfijnen, wakeboarden, suppen en meer!

Voor de week van 18 t/m 25 april hebben wij nog 5 plekken beschikbaar. Wees er dus op tijd bij!
Prijs inclusief vlucht EUR 1.195,- 

 

Rode Zee Kite Safari is één van die reizen die eigenlijk iedere kitesurfer een keer meegemaakt moet hebben. Een week lang op een schitterende jacht omringd door glinsterend turquoise zee en spiegel gladde lagunes. Doordat we de vrijheid van de boot hebben, zijn de condities altijd fantastisch; je hebt hier alle ruimte op het water, omdat alleen de gasten van de boot in het zelfde gebied kiten.

 

Je kan je volledig ontspannen, want alle maaltijden worden voor je klaar gemaakt. De behulpzame bemanning staat voor je klaar om je te assisteren en de instructeurs aan board om je nieuwe tricks bij te leren en tips te geven op het gebied van veiligheid. Bepaal je eigen tempo en geniet samen met gelijkgestemde reisgenoten van de prachtige kite spots die aan je onthuld worden.   

 

Kan je nog niet kiten? Neem dan een beginnerscursus van onze IKO instructeur aan board. Naast het kiten zijn ook nog andere activiteiten te ondernemen, neem bijvoorbeeld een kijkje in de wondere wereld onder water van de Rode Zee, dit is tenslotte één van de mooiste plekken op aarde om te snorkelen of duiken. Aan board hebben we snorkel apparatuur voor jou beschikbaar of kan je gebruik maken van de kayaks om op ontdekkingsreis te gaan en eilanden verkennen. 

 

Kijk voor meer informatie en boekingen op: Kite Safari Rode Zee


Terug naar het nieuws overzicht