Kite & dive safari Red Sea 2.0

Kite & dive safari Red Sea 2.0
Geplaatst op: woensdag 11 januari 2017

In 2017 beginnen wij het seizoen voor deze geweldige kitesurf safari op de Rode Zee weer met een groepsreis van 13 t/m 20 mei 2017. Deze keer hebben wij een luxueus 42 meter 5* jacht voor jullie beschikbaar met 3 suites, 9 twee persoons hutten en 1 drie persoons hut.

Met meer dan 42 meter lengte straalt deze 5* jacht ruimte en élégance uit.  De smaakvol ingerichte salon is zeer ruim en uitgerust met grote ramen met uitzicht op de zee. Op de stijlvolle banken kan je genieten van een drankje van de bar, een heerlijk kopje koffie van de espresso machine of een film kijken op de 42" plasma screen TV. Aan boord kan je gebruik maken van gratis Wi-Fi (daar waar dit ook beschikbaar is op de Rode Zee). Op de boeg van het hoofd deck bevindt zich het restaurant voorzien van airconditioning, waar je zult genieten van een heerlijke gezonde maaltijd. 

 

De twee persoons hutten zijn ruim en voorzien van een eigen airconditioning unit, een ‘en suite’ badkamer met douche en toilet. De 3 king-size royal suites (verkrijgbaar tegen een meerprijs van €125,- pp) zijn zo ontworpen dat er ruimte is voor twee zijbanken en een aparte douche cabine in de badkamer. Tevens beschikken de suites over een eigen flat screen tv en DVD speler. Wil je een ‘standaard’ 2 persoons hut voor je zelf, geen probleem! Voor €150,- extra reserveren wij een privé hut voor jou!

 

Het achter deck en platform van dit luxueuze 5* jacht is voorzien van toiletten, warme douches en oplaat punten voor je batterijen. De 2 rubberboten, bestuurd door ervaren kitesurf gidsen, brengen je naar de mooiste kite en duik spot van de Rode Zee.  

 

 

Kortom dit 5* jacht is de ‘master of the universe’ wanneer het gaat om ‘live aboard’ kitesurfing & duiken op de Rode Zee.

 

Voor meer informatie en boekingen ga naar: http://alpio.nl/nl/reizen/boeken/93-rode-zee-kite-safari

 

#kitesurfing #kite #kiteboarding #kitesafari #kitecruise #kitetravel #traveltheworld #kiteclinics #diving #redsea #Egypt #travel #liveaboard #yacht #snorkelwithdolphins #dolphins #snorkeling #kitesurf #surf #surfing #adventure #explore #kitecruise 


Terug naar het nieuws overzicht