Reizen

 

ALPIO travel events and more is gespecialiseerd in actieve groepsreizen en evenementen en is ontstaan uit passie voor sport en reizen. Deze passie willen wij graag met onze klanten delen en is terug te vinden in al onze activiteiten en wijze van organiseren.

 

Bij ALPIO willen wij onze klanten een onvergetelijke ervaring/beleving meegeven. Doordat wij de gehele organisatie voor en tijdens de reis/event uit handen nemen, kunnen onze klanten zich concentreren op de leuke elementen.

 

Onze reizen/evenementen hebben altijd een sportief karakter, maar zijn toegankelijk voor een breed publiek. Je kan rekenen om een gebalanceerde mix van; een gezonde portie adrenaline, inspanning, avontuur, gezelligheid en ontspanning.

 

We zijn gespecialiseerd in winterportreizen voor bedrijven, verenigingen, business clubs of vriendengroepen. Surfreizen, kitesurfreizen, golfsurfreizen, snowkitereizen, windsurfreizen en zeilreizen. 

 

 

Bestemmingen kitesurfreizen en windsurfreizen:

* Sal Kaapverdië

* Hurghada Egypte

* Dakhla Marokko

* Zanzibar Afrika

* Bonaire

* Kaapstad Zuid-Afrika

* Cumbuco Brazilië

Kite & Surf Road Trip Marokko

 

 

Groepsreizen voor een bepaalde doelgroep


ALPIO organiseert diverse reizen/evenementen voor een bepaalde doelgroep. De deelnemers hebben veelal de zelfde opleiding (niveau), leeftijd en interesses. Hierdoor ontstaat er een goeie harmonie in de groep en is dit een succesformule voor een geslaagde reis. Zo organiseren we al jaren Het Winter Weekend voor Young Professionals. Aan deze reis nemen Young professionals van diverse multinationals en ministeries mee en daar komen ieder jaar steeds meer bedrijven bij.

 

Groepsreizen op maat

 

ALPIO organiseert regelmatig groepsreizen op maat. Een ruim begrip want iedere reis die gemaakt wordt naar de wensen van de klant is uniek in budget, bestemming, groepsgrootte, verblijf en activiteitenpakket. Door onze jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende reizen kunnen wij ons goed verplaatsen in jullie wensen.  


We organiseren reizen op maat voor personeelsverenigingen, vriendenclubs, jaarclubs, genootschappen, studie- en studentenverenigingen.

De reizen op maat worden georganiseerd voor jullie eigen groep op de door jullie gewenste vertrekdatum (je bent dus niet gebonden aan reisdata vermeld op deze site). Activiteiten, vervoer en eventueel ook reisleiding wordt speciaal voor jullie geregeld. Bij ons is van alles mogelijk en leveren wij graag maatwerk vanuit jullie specifieke wensen.


Wanneer je het leuk vindt om in de groep te reizen, dan raden we je aan een van onze ‘standaard’ groepsreizen te boeken. Dat is uiteraard ook mogelijk wanneer je met een klein groepje boekt.

 

Bij Alpio willen we onze klanten een onvergetelijke ervaring/beleving meegeven. Doordat we de gehele organisatie voor en tijdens de reis/event uit handen nemen, kan de klant zich ontspannen en genieten van alle leuke elementen. 

 

Welke bedrijven gingen u voor?

 

Een greep uit on klantenbestand: Ministerie van Algemene, Binnenlandse, Buitenlandse en Economische Zaken, Financiën, Justitie, Landbouw Natuur en Visserij, Volksgezondheid Welzijn en Sport, Colorworks, Continental, DSM, Essent, FrieslandCampina, IBM, ING, KPN, Logica, NIBC, Ordina, PierFinance, Philips, PWC, Renault, Sabic, Shell, Siemens, Tele2 en TNO om maar een paar te noemen. 

 

Offerte

 

Voor het doen van een offerteaanvraag kunt u ons uiteraard bellen of anders gebruikmaken van ons informatie aanvraagformulier. We vragen u aan te geven wat uw wensen zijn, globaal of reeds in detail. Dus o.a. de groepsgrootte, gewenste reisperiode en reisduur, lokatie- en accommodatiewensen, etc. Geef a.u.b. ook duidelijk aan hoe u te bereiken bent. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op (binnen een werkdag), om de ontvangst te bevestigen en uw wensen met u door te spreken.


 

Wij zien uw aanvraag graag tegemoet!

 

 

ALPIO travel events and more
M:           +31(0)6 18 13 26 15
E:            
info@alpio.nl
W:          
www.alpio.nl