Evenementen

ALPIO travel events and more is gespecialiseerd in actieve groepsreizen en evenementen en is ontstaan uit passie voor sport en reizen. Deze passie willen wij graag met onze klanten delen en is terug te vinden in al onze activiteiten en wijze van organiseren.

 

Bij ALPIO willen wij onze klanten een onvergetelijke ervaring/beleving meegeven. Doordat we de gehele organisatie voor en tijdens de reis/event uit handen nemen, kunnen onze klanten zich concentreren op de leuke elementen.

 

Onze reizen/evenementen hebben altijd een sportief karakter, maar zijn toegankelijk voor een breed publiek. Je kan rekenen om een gebalanceerde mix van; een gezonde portie adrenaline, inspanning, avontuur, gezelligheid en ontspanning.

 

Naast de ‘standaard’ reizen/evenementen voor specifieke doelgroepen wordt tevens maatwerk aangeboden. Ons creatieve en enthousiaste team stelt graag een pakket samen afgestemd op de specifieke wensen van de groep. Op verzoek begeleiden we het hele traject op het gebied van marketing en communicatie.

Voor meer informatie of vragen neem contact met ons op via info@alpio.nl