NK Beachvolleybal YP 2012

Basisprijs

Voor €29,50

Informatie aanvraagformulier


Deel deze pagina


Evenementen

NK Beachvolleybal YP 2012

Nederlands Kampioenschap Beachvolleybal Young Professionals 1 sept. 2012 Scheveningen strand Deelname € 29,50 per persoon inclusief BBQ arrangement en feest. 

Heeft jouw bedrijf de beste beachvolleyballers(sters) van Nederland?

Naast het EK voetbal, de Tour du France en de Olympische spelen deze zomer, kan je ook je eigen sportieve prestaties en die van je collega’s vertonen tijdens het NK beachvolleybal voor Young Professionals. Op zaterdag 1 september 2012 organiseert ALPIO de eerste editie op het strand van Scheveningen. Deze dag strijden Young Professionals uit hele land om de titel van Nederlands kampioen beachvolleybal onder Young Professionals.

 

Waar kan dat beter dan op het Scheveningse strand, waar dit jaar ook het Europees Kampioenschap Beachvolleybal  gehouden zal worden. Scheveningen heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot beachvolleybal hoofdstad van Nederland.

 

Een sportief netwerkevenement voor Young Professionals:

Dit wordt een geweldige dag waar je met jouw bedrijf, overheidsinstelling of vriendenteam de strijd aan gaat met andere bedrijven. Een ideale gelegenheid om op sportieve wijze in contact te komen met andere Young Professionals. Na alle inspanningen, sluiten we deze dag dan ook af met een heerlijke BBQ en feest, waar je gezellig kan napraten, netwerken en borrelen.

 

Kortom een geweldige dag waar je samen met je collega’s nog lang van zult nagenieten.  

Wil jij op sportieve wijze je collega’s, maar ook Young Professionals van andere bedrijven beter leren kennen? Schrijf je dan snel in!

 

Inschrijfprocedure

Inschrijven doe per team en bestaat minimaal uit 6 en maximaal 12 deelnemers. Er staan maximaal 6 spelers op het zelfde moment in het veld. Per bedrijf kunnen meerdere teams inschrijven, maar je kan ook een vrienden team samenstellen van verschillende bedrijven. Deelnemen doe je voor EUR 29,50 pp, dit is inclusief BBQ, 2 consumpties en afsluitfeest.

 

Er zal gestreden worden in minipoules waaruit de beste teams doorgaan in een ‘sudden death’ systeem naar de kwart, halve en finale.

 

Wil jij als scheidsrechter deelnemen?

Omdat dit een toernooi voor en door Young Professionals is, kan je ook inschrijven als scheidsrechter. Voor hen hebben we een speciale regeling voor het arrangement. Meld je aan als scheidsrechter via info@alpio.nl

 

Voor meer informatie en vragen mail je naar info@alpio.nl

Impressie

Programma:

12.00 uur      Aankomst gasten

12.30 uur      start volleybal competitie

18.00 uur      Finale

18.30 uur      Start BBQ buffet

19.30 uur      Afsluit feest

24.00 uur      Einde evenement

 

 

NK Beachvolleybal YP 2012

Artikelnr: 20130728
Bestemming: Scheveningen
Periode: 01-09-2012 - 01-09-2012 (1 dagen)

Arrangement inclusief: 

* BBQ vlees en Vis

* 2 consumpties

* Organisatie toernooi

* Afsluit feest

 

Basisprijs €29,50

Informatie aanvraagformulier(dd/mm/yyyy)
Voor meer informatie of vragen neem contact op met info@alpio.nl