Kite & Surf Camp Essaouira

Basisprijs

Voor €790,-

Informatie aanvraagformulier


Deel deze pagina


Surfvakanties

Kite & Surf Camp Essaouira

Kitesurfen Essaouira Marokko All day kitesurf & surf concept 05 t/m 12 november 2016 & 12 t/m 19 november 2016  Prijs € 790,- Kitesurf reizen

De kite & surf beleving

 

Deze reis staat volop in het teken van kitesurfen, surfen en heel veel genieten!  Ontmoet nieuwe mensen en ontdek een andere cultuur. Geniet van de ongerepte natuur van Marokko en onbeperkt kite en golfsurfen. Of je nou absolute beginner of een ervaren (kite)surfer bent, deze schitterende reis is geschikt voor iedereen! Beleef een onvergetelijke surfvakantie tussen authentieke berber dorpen met veel cultuur en sport.

 

Vergeet even de dagelijkse sleur en ga met ons mee op deze unieke reis. We halen je op van het vliegveld en vandaar kan jij gaan ontspannen. Wij regelen de regelen gehele reis voor jou en jij kan gaan genieten.

 

Deze reis zal een unieke en onvergetelijke reis ervaren voor jou zijn; kitesurfen op verlate lagunes, surfen op de ‘s werelds beste golven, leer nieuwe tricks of maak kennis met surfen en de lifestyle die daar bij hoort. Wij nodigen jou uit voor deze onvergetelijke reiservaring in Marokko.

 

Wat kan jij van deze reis verwachten?

 

   All day kite en surf lessen: Bij een “normale” kitesurf / surf school, krijg je een specifiek aantal uren les. Wij bieden jou deze hele reis elke dag kitesurf / surf les. Afhankelijk van de condities kiezen wij dagelijks de beste spots en geven jou les zolang jij maar wilt. Zo leer jij tot wel 3 keer sneller kite of golfsurfen.

 

   Wij kennen het land en de mensenonze uitgebreide kennis van het land, de spots, de condities en de juiste omgang met de lokale mensen maken een het grote verschil.

 

   Wij doen dit met passie: Je voelt het al bij aankomst op het vliegveld en wij jou ophalen, wij organiseren deze reis met veel passie voor de sport en voor reizen. Wij houden van dit werk of het nou gaat om jou de cultuur te laten proeven, de prachtige natuur van Marokko te laten zien of schitterende kite en surf spots, de life style, of onze passie overdragen voor kite en golfsurfen. Ons doel is; jou een unieke en onvergetelijke reis te bezorgen in een bijzonder en cultuurrijk land met geweldige condities voor kite en golfsurfen. Klant tevredenheid komt bij ons op de eerste plaats!

 

   Eerlijke prijzen: Het reispakket wat wij voor jou hebben samengesteld beiden wij tegen de best mogelijke prijs aan, je kan ervan uit gaan dat jij waar voor je geld krijgt! Mocht het zo zijn, dat tijdens een week niet één dag goede kite condities zijn, ontvang je van ons een voucher voor 2 dagen les bij onze kiteschool in Tarifa of korting op je volgende reis naar Marokko.

 

   Don´t worry – just be happy: stap in het vliegtuig, laat alles los en wij regelen de rest. Vanaf het moment dat je aankomt op één van de vele vliegvelden van Marokko, zorgen wij voor alles wat er nodig tijdens deze reis. Wij verzorgen het transport van en naar het vliegveld, zoeken de beste eetgelegenheden voor jou uit en waar de beste condities zijn voor kite en golfsurfen, want het is jouw vakantie! Wij helpen je graag bij aanschaf van souvenirs om de juiste prijs te betalen. Wat jij ook maar wilt, wij doen ons uiterste best om het te realiseren en van jouw vakantie een onvergetelijke ervaring te maken.

De accommodatie in Essaouira/Sidi Kaouki

 

Uit ervaring geven wij voorkeur aan een aantal accommodaties in Sidi Kaouki, wat een idyllisch dorpje is ongeveer 20 minuten van Essaouira.  Hier verblijf je direct aan het strand en midden in de natuur. De accommodatie zijn goed verzorgt en van alle gemakken voorzien.

 

Je verblijft in een twee persoonskamer (eenpersoons op aanvraag en tegen meerprijs) Er is een keuken en koelkast aanwezig. Als je liever een eenpersoonskamer of een hotel in oude stad van Essaouira hebt, dan kunnen wij dat ook voor jou regelen (tegen meerprijs) je hoeft het alleen maar te vragen.

 

Bestemming:             Essaouira, Morocco

Pickup Location:        Marrakesh

Gesproken talen:       English, German, French

Kite niveau:               Beginners, Advanced

Reisduur:                   7 dagen

Vertrek data:             05 t/m 12 november 2016

  12 t/m 19  november 2016

Prijs:                          €790,- 

 

Inclusief:

*       accommodatie in een twee persoonskamer

*       vol pension

*       airport transfer

*       onbeperkt kitesurf lessons (inclusief materiaal)

*       onbeperkt surf lessen (including equipment)

*       Dagelijks transfer naar de beste spots, afhankelijk van de windcondities

*       Begeleiding op de spot

 

Exclusief:

*       Vlucht (wij helpen je graag bij het regelen van de juiste vluchten) 

*       Alcoholische drankjes

*       Boekingskosten eenmalig €20,- 

 

optioneel (tegen meerprijs):

*       privé kamer

Kitesurf condities

 

De voornaamste windrichting in Marokko is noord-oost wat fris tot koud water aanvoert en stromingen. Het hele jaar door wordt een wetsuit aanbevolen, want de Atlantische oceaan is best fris. Alleen in het verre zuiden dicht tegen de grens van Mauritanië in de zomer is een board short voldoende.

 

De kite & surf spots: In Essaouira zijn verschillende surf spots;

 

   In de baai van Essaouira heb je voornamelijk side shore wind en afhankelijk van de grote van de swell  heb je een heavy close (een grote golf die dicht klapt) om doorheen te komen. De eerste 100meter is prachtig met mooie rollende golven.

 

   Als je van een goede golf spot houdt dan is, Sidi Kaouki waarschijnlijk de beste plek voor jou. De zijwaarts aflandige tot aflandige winden maken de spot perfect om op de van rechts komende golfen te kiten. Nog mooier is om van de spot een downwinder te maken, zorg wel dat je een ervaren iemand bij je hebt!

 

   Moulay Bouzerktoun is de spot met de grootste golven in de omgeving.  Voornamelijk is het een windsurf spot en hier kan je de echte professionele windsurfers enorme sprongen zien maken en de grote golven pakken. Aan de rand van het strand liggen gladde platte stenen, wees dus wel voorzichtig als je het water in gaat. Zijwaartse tot zijwaarts aflandige winden waaien hier het hards van de hele omgeving, let hier dus wel goed op!

 

Kite & Surf Camp Essaouira

Impressie

All day kitesurf & surf concept

Dit surf en kitesurf kamp is ideaal om jouw kitesurf en surf vaardigheden te verbeteren, tijdens deze reis kan jij onbeperkt genieten van deze geweldige sporten. Geniet van ons all day kite & surf concept; jij krijgt net zo veel les als jij maar wilt tijdens deze week! Je zal tot wel 3 keer sneller leren surfen/kitesurfen of je vaardigheden verbeteren, dan tijdens een standard kitesurf cursus. Je wordt begeleid door hoog gekwalificeerde instructeurs (IKO / VDWS), die jou stap voor stap helpen te verbeteren. Met passie en liefde voor de kite en surf sport geven zij jou les. Afhankelijk van jouw voorkeur en niveau wordt jij naar de juiste plekken gebracht.  Zodra je uit het vliegtuig stapt kan je alles aan ons over laten, zodat jij kan gaan genieten en ontspannen.  

Kite & Surf Camp Essaouira
Kite & Surf Camp Essaouira
Kite & Surf Camp Essaouira
Kite & Surf Camp Essaouira
Kite & Surf Camp Essaouira
Kite & Surf Camp Essaouira
Kite & Surf Camp Essaouira
Kite & Surf Camp Essaouira
Kite & Surf Camp Essaouira
Kite & Surf Camp Essaouira
Kite & Surf Camp Essaouira
Kite & Surf Camp Essaouira
Kite & Surf Camp Essaouira
Kite & Surf Camp Essaouira
Kite & Surf Camp Essaouira
Kite & Surf Camp Essaouira
Kite & Surf Camp Essaouira
Kite & Surf Camp Essaouira
Kite & Surf Camp Essaouira
Kite & Surf Camp Essaouira
Kite & Surf Camp Essaouira
Kite & Surf Camp Essaouira

Kite & Surf Camp Essaouira

Artikelnr: 20150931KSCE
Bestemming: Essaouira, Marokko
Periode: 05-11-2016 - 19-11-2016 (7 dagen)

Inclusief:

*       accommodatie in een twee persoonskamer

*       vol pension

*       airport transfer

*       onbeperkt kitesurf lessons (inclusief materiaal)

*       onbeperkt surf lessen (including equipment)

*       Dagelijks transfer naar de beste spots, afhankelijk van de

        windcondities

*       Begeleiding op de spot

  

Exclusief:

*       Vlucht (wij helpen je graag bij het regelen van de juiste vluchten)

*       alcoholische drankjes

 

optioneel (tegen meerprijs):

*       privé kamer

Basisprijs €790,-

Geen boeking mogelijk


Helaas is deze reis / evenement volgeboekt of is op aanvraag!


Voor meer informatie of vragen neem contact op met info@alpio.nl.

Voor meer informatie of vragen neem contact op met info@alpio.nl