Junior Surf Camp Zarauts

Basisprijs

Voor €420,-

Informatie aanvraagformulier


Deel deze pagina


Surfvakanties

Junior Surf Camp Zarauts

Zarauts junior camp Spanje Luxe beachcamp vlak bij het strand Voor iedereen tussen 12 en 16 jaar Week vol leuke activiteiten en inclusief vol pension vanaf € 420

Nieuw, het Juniorcamp in Zarautz!
Wegens het succes van ons eerste Juniorcamp in Moliets hebben wij nu ook een eigen Junior surf camp in Zarautz, net als ons andere surfcamp zit ook deze bordevol leuke activiteiten en natuurlijk heel veel surfen!

Zarautz juniorcamp

In juli en augustus organiseren we het Juniorcamp Zarautz voor iedereen tussen de 12 en de 16 jaar die graag wilt (leren) surfen. Niet alleen gaan we elke dag het water in, maar gaan we ook tal van leuke en spannende activiteiten doen. Wat dacht je van o.a. Paintball, citytrip San Sebastian, surflessen, surfcontest, beachvolley en als klapper op de vuurpijl gaan we Canyoning in de Pyreneeën! Het camp is in handen van de ervaren crew en de keuken zorgt ervoor dat je elke dag gezonde kost voorgeschoteld krijgt. De surflessen worden gegeven door onze eigen gediplomeerde instructeurs.

 

GROEPEN

Voor groepen zoals; scholen, clubs en verenigingen, beiden wij deze junior surf camps ook aan in de periode april, mei, juni, september en oktober. Voor meer informatie, prijzen en data neem contact met ons op via info@alpio.nl

 


 

SURFLESSEN

 

Surfen is leuk, maar het is veel leuker als je weet wat je doet! Daarom bieden wij jou de mogelijkheid aan om lessen te volgen van onze eigen gecertificeerde surf leraren. Deze mannen en vrouwen hebben een intensieve opleiding achter de rug en kunnen jou op een veilige en verantwoorde manier leren surfen. Zij vertellen jou alles over de oceaan, het strand, materiaal en het surfen tijdens de vijf dagen van de cursus. De eerste vier dagen bestaan uit lessen van 1,5uur, de laatste dag organiseren wij een surfwedstrijd met kans op vele leuke prijzen!


De lessen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal 8 personen. Wij gebruiken alleen softtops (zachte surfboards) tijdens de les. Onze leraren zijn allemaal opgeleid tot Beach Lifeguard en beschikken over diploma Surf Instructor 1. Deze opleidingen zijn wereldwijd erkend en op deze manier kunnen we jouw veiligheid garanderen.

 

Gratis Zonnebril!

Iedere deelnemer krijgt bij aanvang van de cursus een coole zonnebril cadeau!

 


 

BEGELEIDING

 

Ons Junior Camp staat onder begeleiding van gediplomeerde en ervaren begeleiders. Naast het personeel dat zich bezighoud met koken, shoppen en het geven van lessen, is er een speciale crew aanwezig voor de begeleiding van deze jongeren. Zij hebben allemaal een pedagogische achtergrond en hun taken zijn niets anders dan het dag en nacht begeleiden van de "juniors".


We hebben een aantal huisregels opgesteld:
• roken en alcohol zijn ten alle tijden verboden
• de jongens en meiden worden apart in tenten ingedeeld
• het programma is zo ingericht dat het elke avond rond 23u bedtijd is, enkel de laatste avond maken we hierop een uitzondering

Zarautz

Zarautz is een idyllisch Baskisch surfstadje gelegen tussen de bekende steden San Sebastian en Bilbao. Dit levendige stadje is een paradijs voor de strandliefhebber een mooie boulevard en prachtig strand.

Overdag kun je chillen op het strand, skaten op de boulevard en vooral surfen! Zarautz ligt aan een prachtige surfbaai, door deze ligging speelt stroming niet zo'n grote rol en rollen de golven veelal clean binnen. De ideale spot om te leren surfen of aan jouw surfskills te werken. Niet voor niets worden hier al jarenlang internationale wedstrijden gehouden!

 


 

CAMP

 

Het camp staat op de camping Talai Mendi op een afgebakend terrein. Naast de slaaptenten is er natuurlijk de chill/eettent en allerlei hoekjes om te relaxen na een intensieve surfsessie. Vlakbij het camp is het toiletgebouw dat dagelijks 3x wordt schoongemaakt. Ook is er een winkeltje, een receptie met kluisjes, internet enz. aanwezig. Alle bodyboards, skimboards, skateboards, surfboards en andere leuke gear staat voor jullie klaar in de surftent.

  


 

ETEN & DRINKEN

 

Onze kookploeg zorgt ervoor dat jij voldoende te eten krijgt. Vanaf de dag dat je aankomt tot de dag van vertrek wordt jij verzorgt met elke dag ontbijt, lunch en diner. Het ontbijt bestaat uit vers stokbrood, een croissant, allerlei beleg, cornflakes, fruitsappen, koffie en thee. Tussen de middag kun jij een warme lunch verwachten met een stuk fruit. Diner bestaat uit een verse maaltijd en dessert. Eén keer per week gaan wij naar een restaurant.

 

Heb jij een speciaal dieet of ben jij allergisch of vegetarisch? Geen probleem! Geef het door bij jouw reservering en onze chef-kok zorgt dat het menu wordt aangepast aan wat jij nodig hebt!

Programma

 

SURFLES

Vier dagen in de week krijg jij les van professionele surfleraren die ervoor zorgen dat jij snel op je board kan staan. Zij doen dat op een uiterst veilige manier en leren jou alles over de oceaan, veiligheid, boards en de surfscene.

 

SURF WEDSTRIJD

Aan het einde van de week kan jij laten zien hoe goed jij kan surfen! Deze wedstrijd is uiteraard leuk voor iedereen en er zijn vele leuke prijzen te winnen!

 

CITY TRIP SAN SEBASTIAN

We gaan één keer tijdens de week naar een leuke stad in de buurt om de sfeer op te snuiven van een typische surfstad aan de Atlantische kust.

 

BEACHVOLLEYBAL

Een heus beachvolley-toernooi is één van de hoogtepunten tijdens de week. Iedereen kan deelnemen en voor het winnende teams hebben wij mooie prijzen.

 

CANYONING

Canyoning is de loop van een rivier volgen door een kloof. We gaan dus zwemmen, wandelen, springen, klimmen en abseilen in de Pyreneeen!! Een hele dag onvergetelijke actie en een echt avontuur!! Uiteraard wordt dit door professionals begeleidt.

 

PAINTBALL

Maskers op en lock&load!! Waan je een echte warrior en zorg ervoor dat jouw team de winnaar wordt van het spannende paintball spel. We gaan met de hele groep paintballen en zorgen ervoor dat je dit snel meer zal vergeten!

 

MOVIE NIGTH @ THE BEACH

Voeten in het zand, sterren aan de hemel en een groot scherm om één van de laatste films te kijken. Heb jij ooit zo'n leuke bioscoop ervaring meegemaakt?

 

AFSCHEIDSFEEST

Op vrijdagavond gaan wij feesten in outfit tijdens de afscheidsparty!

We verkleden ons en gaan lekker dansen in het dorp, we zorgen ervoor dat wij de enige groep zijn die er is, dus wij hebben alle ruimte voor onszelf!

 

 


 

MATERIAAL (free to use)

 

In tegenstelling tot de meeste andere camps, vragen wij geen extra geld voor het gebruik van boards en al het andere materiaal. In de materiaaltent staat genoeg voor iedereen, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je niks te doen hebt! Wil je toch je eigen board meenemen? No problem; deze gaat gratis mee met de bus! (max 3m!)

 

SURFBOARDS

In onze materiaaltent staan meer dan genoeg surfboards van zowel BIC als NSP. Wij hebben gekozen voor verschillende maten short- en longboards, zodat iedereen met een favoriet boardje kan surfen. Let op: in tegenstelling tot andere camps vragen wij geen geld voor het gebruik van boards! Heb jij een eigen board? Geen probleem; deze gaat gratis mee met de bus!

BODYBOARDS

Voor alle mensen die liever liggen dan staan op een plank hebben we uiteraard vele bodyboards ter beschikking. Uiteraard hebben we de flippers ook liggen en is ook dit gratis!

WETSUITS

Om te voorkomen dat je snel moet afhaken in het water hebben we heel wat wetsuits in ons kamp hangen die je gratis kan gebruiken. De wetsuits zijn van neopreen en bieden je alle bescherming tegen kou en rash.

SKIMBOARDS

Ben je het surfen of bodyboarden even zat? Wil je even iets anders? Pak dan een skimboard en vermaak je in de shorebreak!

SKATEBOARDS

Op al onze camps staat een mini-ramp en is een skatepark in de buurt of kan je op de heuvelachtige weggetjes en pleintjes terecht voor toffe streetspots. Neem dus je eigen deck mee als je wil skaten!

BEACHSPORTS

Uiteraard hebben we ook alle andere materialen om je te vermaken op het zand. Zo hebben we in Moliets een beachvolleybalveld inclusief tribune! Op andere camps zijn er ook volleyballen, voetballen, etc aanwezig zodat je zeker iets kan vinden om je de eventuele verveling tegen te gaan.

 Prijzen 2015 (per persoon)

 

Type

 A - TENT 

Personen

1

vr 26.06 - zo 05.07

€445

vr 03.07 - zo 12.07

VOL

vr 10.07 - zo 19.07

€449

vr 17.07 - zo 26.07

€449

vr 24.07 - zo 02.08

€445

vr 31.07 - zo 09.08

€450

vr 07.08 - zo 16.08

€450

vr 14.08 - zo 23.08

VOL

vr 21.08 - zo 30.08

VOL

 

* Exclusief €20 boekingskosten

** Voor groepsprijzen en data buiten deze periode, vraag bij ons een offerte aan via info@alpio.nl

 

In het basispakket inbegrepen

• 7 overnachtingen op het surfcamp
• Vol pension (onbijt, lunch en diner)
• Gratis surfmateriaal en wetsuits voor iedereen
• Lespakket inclusief Lycra
• T-shirt
• Excursies en activiteiten
• Organisatie en begeleiding
• Verblijfstaxen en fooien

 

OPTIES


Transport
bus: €100


Opstapplaatsen bus

Rotterdam

Utrecht

Antwerpen
Gent
Leuven


Extra weken
1 extra week: €250


Surfboard
eigen surfboard: inclusief


1 persoons bezetting
alleen in een tent-compartiment: €50

Impressie

Programma

Het Junior Camp is bedoeld voor alle jongeren tussen de 12 en 16 jaar die graag willen (leren) surfen. Jij krijgt surfles en wij zorgen ervoor dat jij binnen een week een echte surfer wordt! Daarnaast doen wij nog een heleboel andere activiteiten. De week wordt begeleid door ervaren surfleraren en begeleiders.

 

Surfles

Vier dagen in de week krijg je les van professionele surfleraren die ervoor zorgen dat je snel op je board kan staan. Zij doen dat op een uiterst veilige manier en leren je alles over de oceaan, veiligheid, boards en de surfscene.

Zarauts Junoir camp

Junior Surf Camp Zarauts

Artikelnr: 2015ZaruautsJunoirCamp
Bestemming: Zarauts, Spanje
Periode: 01-04-2015 - 11-10-2015 (7 dagen)

BASISPAKKET INCLUSIEF:

• 7 overnachtingen op het surfcamp

• Vol pension (onbijt, lunch en diner)
• Gratis surfmateriaal en wetsuits voor iedereen
• Lespakket inclusief Lycra
• SurfCamp T-shirt
• Excursies en activiteiten
• Organisatie en begeleiding
• Verblijfstaxen en fooien

 

Voor meer informatie en boekingen mail ons via info@alpio.nl met de gewenste vertrekperiode. 

Basisprijs €420,-

Informatie aanvraagformulier(dd/mm/yyyy)
Voor meer informatie of vragen neem contact op met info@alpio.nl