NKBVYP 2016

Basisprijs

Voor €17,50

Informatie aanvraagformulier


Deel deze pagina


Bedrijfsuitje

NKBVYP 2016

NK Beach Volleyball Young/business Professionals en Expats Netwerken op het strand 10 sept. 2016 Scheveningen strand Deelname vanaf € 17,50 per persoon € 37,50  incl. BBQ en feest

Netwerken op het strand!

ALPIO travel events and more organiseert in samenwerking met UniPartners, Beach Team Holland en de KNLTB op 10 september 2016 het NK Beach Volleyball Young Professionals. Deze beach sportdag voor #young/#business #professionals, #potentials, #ondernemers, #startups en #expats vind plaats op het strand van Scheveningen; beachvolleybal hoofdstad van Nederland. De ideale plek dus voor dit evenement.

 

Op deze dag brengen wij young/business professionals, potentials, ondernemers, startups en expats samen om met elkaar de sportieve strijd aan te gaan in een recreatief beachvolleybal toernooi. Dit NK is toegankelijk voor iedereen, ook als je niet veel volleybal ervaring hebt.

 

#Sporten & #netwerken op het #strand!

Dit jaar zullen wij in samenwerking met UniPartners ook young potentials uitnodigen om aan dit sportieve netwerkevenement deel te nemen. De deelnemende bedrijven kunnen dus een young potential adopteren in hun team, zodat zij op een sportieve wijze kennis kunnen maken met de organisatie. Zo bieden wij een platform aan young/business professionals, potentials, ondernemers en expats, waar zij elkaar kunnen ontmoeten en beter leren kennen. Het toernooi staat dan ook in het teken van sporten &, netwerken in een geweldige ambiance!

 

Mixed teams

Heb jij niet een heel team bij elkaar, omdat je bijvooebeeld in een kleine organisatie werkt of wil je graag in een gemengd team met andere young professionals, ondernemers, startups en/of expats? Geen probleem! Schrijf je individueel in (of de teamleden die hebt) en wij zorgen dat je gekoppeld wordt en een compleet team krijgt. Met een mixed team leer je mekaar natuurlijk gelijk goed kennen en hou jij aan dit sportieve netwerk evenement, leuke en interessante nieuwe contacten/vrienden over. Vermeld bij je inschrijving in het extra informatie vak de tekst 'mixed team'.

 

Beach volleyball & tennis clinic

Voorafgaand aan het toernooi zal Beach Team Nederland (dé organisatie voor topbeachvolleybal in Nederland en onderdeel van de Nederlandse Volleybalbond) een beachvolleybal clinic geven aan de deelnemers. Om vervolgens opgewarmd en wel aan het toernooi te beginnen.

 

In het weekend van 10 september vindt ook het Nederlands kampioenschap beach tennis plaats rond The Hague Beach Stadium in Scheveningen. Net als vorig jaar zullen wij in samenwerking met de KNLTB ook dit jaar weer een clinic beachtennis aanbieden, gegeven door een aantal professionals van de KNLTB. Bij voldoende animo zullen wij ook een aparte competitie beachtennis organiseren naast het NK Beach Volleyball Young Professionals.

 

BBQ netwerkborrel 

Na alle inspanningen van de dag is het tijd voor een hapje en drankje. ’s Avonds staat er een heerlijke BBQ voor je klaar en sluiten wij deze dag af met een gezellige netwerkborrel. Hier kan je nog eens gezellig napraten, dansen, netwerken en borrelen.

 

Hou jij van een sportieve uitdaging en nieuwe contacten leggen?  

Maak dan je collega’s en vrienden enthousiast en stel je eigen dream team samen. De wedstrijden worden gespeeld in teams van 4, 5 of 6 personen, afhankelijk van het aantal spelers van het andere team worden de wedstriijden dan gespeeldt met 4, 5 of 6 personen in het veld. 

 

Boek nu snel nog voor de early bird prijzen! 

Route en parkeer informatie 

Het NK Beach Volleyball Young Professionals zal plaats vinden in The Hague Beachstadium in Scheveningen, Den Haag. 

 

Auto

Je vindt The Hague Beach Stadium naast het ''Noordelijk Havenhoofd'' in Scheveningen. Vanaf de snelweg A12 volg je ‘'Scheveningen Haven''. Als adres in je navigatie, kan je ''Strandweg 4'' (Den Haag) gebruiken. 

 

Openbaar vervoer

The Hague Beach Stadium is met het openbaar vervoer bereikbaar vanaf Den Haag Holland Spoor. Hier neem je tram 11: richting “Scheveningen Haven - Strand”. Als je uitstapt bij halte “Strandweg”, loop je in ongeveer 10 minuten naar The Hague Beach Stadium. Je kan ook tram 17 nemen richting “Statenkwartier. Stap dan uit bij halte “Prins Mauritslaan”, vanaf hier is het ongeveer 15 minuten lopen naar The Hague Beach Stadium.

 

Parkeer mogelijkheden

Parkeren is gratis in bij de ‘Visafslag’ of in het haven gebied (‘Vissershavenweg’ en ‘Treilerweg’). Naast The Hague Beach Stadium is het ook mogelijk om te parkeren, hier moet je echter betalen. 

 

Openingstijden:                         

24 per dag, 7 dagen in de week

Prijs informatie:         

€ 2,60 per uur, maximaal € 15,70 per dag

Betalen:

achteraf

Betalen met:

contant of pin

Capaciteit:

300 plaatsen

Maximale hoogt:

2.10 meter

 

 

NKBVYP Full Package (inclusief)        

Early bird € 37,50 normale prijs € 45,- p.p.

Beach volleybal tournament 

@ The Hague Beach Stadium

 

BBQ (ook vegetarisch en halal)

 

Gratis toegang after PARTY 

 

Entertainment

 

Kleedkamers / douches 

 

 

NKBVYP Tournament  

NKBVYP BBQ + party ticket

NKBVYP Party

Early bird € 17,50 normale prijs € 22,50 p.p.

Early bird € 20,00 normale prijs € 25,- p.p.

Early bird € 7,50 normale prijs € 10,- p.p.

 

* Exclusief €2,50 eenmalige boekigskosten

 

Impressie

Programma

12.00  Inloop The Hague Beach Stadium

12:45  Beach volleyball clinic door

          Beach Volleyball Team Nederland 

          Robert Meeuwsen (wereld champioen) 

          Marleen van Iersel (Europees champioen) 

13.30  Start Beach volleyball tournament

15:00  Pauze

17:00  Finale

17:30  Prijs uitreiking     

18.00  Start BBQ and drinks

NKBVYP 2016

Artikelnr: 20150912NK
Bestemming: Scheveningen
Periode: 10-09-2016 - 10-09-2016 (1 dagen)

 

Logo The Hague Beach Staium 

 

 

NKBVYP Tournament  

NKBVYP BBQ + party ticket

NKBVYP Party

Early bird € 17,50 normale prijs € 22,50 p.p.

Early bird € 20,00 normale prijs € 25,- p.p.

Early bird € 7,50   normale prijs € 10,- p.p.

 

Selecteer hieronder het aantal deelnemers dat je wilt inschrijven om het boekingsformulier te openen. 

 

Vul de gewenste gegevens in en selecteer per deelnemer bij overige opties, het pakket dat je wilt boeken voor deze persoon. 

 

Vermeld bij het tekst blok  'Extra informatie' jullie team naam. 

 

Mocht jij vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@alpio.nl

Basisprijs €17,50

PARTNERS

Informatie aanvraagformulier(dd/mm/yyyy)
Voor meer informatie of vragen neem contact op met info@alpio.nl