Costa Rica Surf Safari

Basisprijs

Voor €1699,-

Informatie aanvraagformulier


Deel deze pagina


Surfvakanties

Costa Rica Surf Safari

Costa Rica surf safari 15 april - 30 april 2013 Noord-west Costa Rica 14 daagse rondreis Prijs EUR 1.699,-

Costa Rica staat bekend om haar prachtige witte stranden, haar bruisende turquoise golven en de laid back attitude die er altijd heerst. In Costa Rica beleef je het ultieme surfen: het hele jaar door warm water en de perfécte breaks.

 

De stranden van Costa Rica behoren tot de beste van de wereld en aangezien bijna tweederde van dit land grenst aan de kust zijn er talloze stranden te ontdekken. Combineer ontspanning met de nodige dosis adrenaline met deze avontuurlijke reis van Alpio!

 

Deze 14-daagse reis van Alpio zal zeker één groot legendarisch (surf)avontuur worden. Ben je op zoek naar de meest bijzondere en uitdagende baaien en stranden die nog niet aangetast zijn door massatoerisme..? Dan zit je bij Alpio helemaal goed met deze fantastische reis!

 

Voor meer informatie en boekingen vul onderstaand informatie aanvraagformulier in. 

Accommodatie 

 

Voor welk type accommodatie van Alpio je ook kiest, uiteraard zijn het stuk voor stuk tropische droomlocaties met fantastisch uitzicht op het strand…Heerlijk rustig gelegen en middenin de flora en fauna van Costa Rica!

We bieden 3 types, praktisch ingerichte kamers aan:

 

*      2 - 4 persoonskamers

*      2 persoonskamers

* 1 persoonskamers  

 

Reisprogramma

 

Dag 1-2
Amsterdam Liberia

Aankomst in Costa Rica: het avontuur kan beginnen. Onze kite-/windsurf spot ligt een kleine 100 km van Liberia, Playa Copal. Deze hotspot staat bekend als het meest zonnige en droge gedeelte van Costa Rica en dus dé ideale plek om te kite-/windsurfen.

 

Dag 2-5

De eerste dagen van je reis geniet je natuurlijk van alles dat Costa Rica te bieden heeft, maar zal kite-/windsurfing helemaal centraal staan!

 

Bij Alpio hanteren we een onderverdeling in 3 verschillende groepen: beginner, intermediate en gevorderde. Afhankelijk van jouw niveau zul je ingedeeld worden in één van deze groepen, zodat wij het beste aan jouw wensen en behoeften tegemoet kunnen komen. De accommodatie is altijd op loopafstand en het water 25 graden celsius.

 

Dag 6-7 La fortuna

Dag 6: warm waterbron bezoek en canopy tour: letterlijk en figuurlijk een hoogtepuntje met een fantastisch uitzicht.

 

2 dagenverblijf in La Fortuna: je kan verschillende activiteiten ondernemen; zoals een (extreme) hik naar de top van de Arenaal vulkaan, mountainbiken, kanoën, raften op de Rio Toro of een boottocht over Caño Negro. Wees voorbereidt op de ultieme tropische beleving, want de kans is erg groot dat je apen, tropische vogels en kaaimannen tegen komt! (deze activieten zijn ter plaatste te boeken en betalen) 

 

Dag 8-13

Per minibus of fiets vertrekken we richting Tilawa. Bij een prima school kun je ook windsurf les in  de lake van Aranal  krijgen.

 

Daarnaast zijn er bijzindere excursies te doen zoals Nationale Park of op excursie naar de indianen om kennis te maken met een gemeenschap van de Indigenous.

 

Dag 14

We verlaten Tilawa en reizen per bus terug naar Liberia. Na deze prachtige busreis komen we aan in Libéria: een actief, klein, en vriendelijk stadje. Het wordt gekarakteriseerd door haar vele gekleurde en van klei gebouwde, koloniale huisjes. Het hele jaar door vinden er in deze stad veel verschillende feesten plaats met rodeo’s, paardenshows en heerlijke muziek van marimba bands.

Verterk data in 2013

  • 01-03-2013  1.699,- euro  VOL
  • 15-03-2013  1.699,- euro  VOL
  •  04-03-2013  1.699,- euro  VOL
  •  15-04-2013  1.699,- euro 
  • 17-04-2013  1.699,- euro  
  • 15-05-2013  1.699,- euro 

Alle prijzen zijn inclusief, vlucht, hotels, ontbijt en vervoer.

 

Niet inbegrepen zijn diner, lessen en excursies. 

Impressie

Klimaat Costa Rica 

In Costa Rica is er het hele jaar door een aangenaam subtropisch klimaat. Er zijn door de bergen wel wat verschillen, aan de kust is het heet en tropisch, in het gebergte kan het koud zijn. De gemiddelde temperatuur ligt tussen de 26 en 30 graden aan de kust, op 3000 meter hoogte daalt deze tot ongeveer 8 graden.

 

Costa Rica heeft geen zomer en winter, maar wel een natte en droge moesson. Het droge seizoen loopt van december tot april, het natte seizoen van april tot november.

 

 

Costa Rica Surf Safari

Artikelnr: CR2011-12
Bestemming: Costa Rica
Periode: 15-04-2013 - 30-04-2013 (14 dagen)
Basisprijs €1699,-

Informatie aanvraagformulier(dd/mm/yyyy)
Voor meer informatie of vragen neem contact op met info@alpio.nl