Surfari

Basisprijs

Voor €549,-

Informatie aanvraagformulier


Deel deze pagina


Surfvakanties

Surfari

Surfari Moliets Frankrijk Periode 13 july t/m 13 augustus  7 dagen 7 overnachtingen Prijzen vanaf € 549

Voor de (licht) gevorderde surfers hebben we speciaal de Surfari gelanceerd! Je verblijft in het luxe beachcamp in Moliets, maar elke ochtend vertrek je met de crew naar de spot waar het op dat moment het beste is! Kortom: ochtendsessies, spotsearching, avondsessies en roadtrips!

Speciaal voor de enthousiaste en fanatiekere surfers lanceren we de Surfari vanuit het Moliets beachcamp!
Iedere week wordt je getrakteerd op ochtendsessies, spotsearch, sunsetsessions en roadtrips samen met de crew van SurfandbeachCamps.
Altijd al willen surfen op legendarische spots als La Piste, Cavaliers, Lafitenea, La Nord of Seignosse? Dan is dit je kans! De hele week gaan we op zoek naar de allerbeste omstandigheden en kunnen we je helpen je surfskills naar een volgend niveau te krijgen!

 

  • * Camp aan het strand
  • * Elke dag spotsearching met minibus
  • * Verbeter je surfskills
  • * Half Pension
  • * Ontdek de beste spots van Europa

 


Moliets

 

Moliets is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de populairste surfbestemmingen van Europa en dat is natuurlijk niet voor niets! Het grote en brede zandstrand is prachtig en 's avonds is er genoeg te doen in het kleine en gezellige dorp. 's Avonds zijn er tal van restaurants open, wordt er regelmatig een avondmarkt georganiseerd en zijn er een aantal bars waarvan bar l'Open de meest bekende is. Dat is dan ook onze ?huisbar' met veel live-optredens en dj's, uiteraard drink je hier goedkoper als Surfandbeachcamper!

De beachbreaks in Moliets zijn van absolute wereldklasse. De rivier die hier uitmondt in zee zorgt ervoor dat er altijd mooie zandbanken liggen die de golven perfect vormen. Er zijn heel veel verschillende peaks, waardoor de 'crowds' goed verspreiden en iedereen naar hartelust kan surfen.

 


 

Moliets Surfcamp

 

Je verblijft op het luxe beachcamp in Moliets, waar je kunt genieten van alle faciliteiten als de mini-ramp, bar, beachvolley etc. Iedere week staat onze crew klaar om je een week vol surf te geven. Per dag wordt er gekeken waar de beste golven breken en kunnen we onze minivans gebruiken voor spotsearching! We kunnen overal en op elk moment gaan surfen en we passen iedere week het programma aan naar de voorspellingen!!

Het camp is inclusief gebruik van surfboards, alhoewel we wel aanraden om je eigen plank mee te nemen. Onze crew zal je wegwijs maken in de beste surfomgeving van Frankrijk en Spanje en uiteraard ontvang je tips die je surfskills zullen verbeteren! Een keer per week wordt er zelfs gefilmd op het strand en zullen we 's avonds door middel van videoanalyse je nog verder op weg helpen! Elke dag krijg je van ons ontbijt en avondeten, maar door het flexibele karakter kan dit "on the spot" zijn of op het camp!

 


 

Food

 

Ontbijt en avondeten is inbegrepen in de prijs. Iedere ochtend serveren we ontbijt op het camp, met allerlei soorten beleg, cornflakes, koffie, thee en fruitsap. Maar meestal zal er 's avonds een gezonde en grote maaltijd worden geserveerd, zodat je de volgende dag weer vol energie aan de slag kunt. Door het mobiele karakter van het camp kan het een aantal keer per week voorkomen dat we onderweg iets gaan eten met de groep.. We zorgen er natuurlijk ook voor dat er gedurende de week altijd voldoende water meegenomen wordt!

 

 

Surflessen

 

Surfari wordt begeleid door onze ervaren crewmembers. Desalniettemin geven we officieel geen les gedurende deze week, maar wordt er gezamenlijk gesurft en zullen tips en tricks natuurlijk wel uitvoerig besproken worden. Deze formule is bedoeld voor gevorderde surfers, absolute beginners raden we dan ook af om aan om dit camp deel te nemen.

Eén keer per week blijft een van de crewmembers op het strand staan met camera, zodat we bij terugkomst op het camp een videoanalyse kunnen houden.

Kortom; verwacht veel leuke en lange sessies op de beste spots met ervaren en gemotiveerde surfers waarbij iedereen zijn skills kan en zal verbeteren!!!

 


 

Equipment

 

We raden je aan om je eigen board(s) mee te nemen, maar er zijn zeker ook boards en wetsuits aanwezig. Daarnaast is er voldoende materiaal om je te vermaken op het strand na de sessies, zoals een mobiel volleybalveld, skimboards en beachgames.

Normaal gesproken mag iedereen gratis 1 board meenemen op de bus, maar voor dit camp maken we graag een uitzondering. Geef wel even bij je reservatie aan hoeveel boards je meeneemt, en vergeet niet dat boards langer dan 3m NIET mee kunnen met de bus!

 


 

Aftersurf

 

Surfari draait niet om party en drank, maar we zullen zorgen dat je je zeker niet zal vervelen! Voor de liefhebbers is het mogelijk om op dinsdag een partytrip te maken naar San Sebastian of op donderdag aan te sluiten bij onze andere camps voor de Hossegor-partynight. Daarnaast verzorgen we een keer per week een movienight op het camp.

Houd er rekening mee dat we iedere ochtend erg vroeg opstaan om de beste condities te vinden!

PRIJZEN & PERIODEN 2011

* CLICK OP DE PRIJS OM DIRECT TE BOEKEN

Type 

 A - TENT - 2 PERS 

Personen 

1

 vr 13.07 - zo 22.07 

€549

 vr 20.07 - zo 29.07 

€544

 vr 03.08 - zo 12.08 

€554

 

 

Inbegrepen in het basispakket

• Half pension
• 7 overnachtingen in ons beachcamp
• Gratis surfmateriaal en wetsuits voor iedereen
• SURFandBEACHCAMPS T-shirt
• Animatieprogramma met free drinks en de nodige parties, o.a.:
- Gratis welkomst-sangria
- Punch-beach-party
- Movie Night on the beach (groot scherm) met free drinks
- Surf- , sk8- , volley- en limbocontest
• Organisatie en begeleiding
• Verblijfstaxen en fooien

 

Opties


Transport
bus: €50

Vertrekplaats
standaard opstapplaats leuven: inclusief
alternatief vertrek antwerpen: €10
alternatief vertrek gent: €10
alternatief vertrek rotterdam: €20
alternatief vertrek utrecht: €20

Extra weken
1 extra week met hp: €379

Bezetting
alleen in een tent-compartiment: €50

 

Impressie

Citytrips

San Sebastian 

San Sebastian is een stad in Noord-Spanje, ook wel bekend als het Barcelona van de Atlantische Kust. In deze mooie stad vind je allerlei toffe shops, heerlijke tapas-barretjes en 's avonds laten we je kennis maken met het temperamentvolle nachtleven. We eindigen in een club aan het strand. Uiteraard zorgen we ervoor dat je op alle plekken in de stad goede prijzen krijgt.

 

Hossegor

Hossegor is ook bekend als surfcapital van Europa. Hier vind je shops van alle merken en zijn er tal van echte surfbars. En juist daarom gaan we een keer per week naar dit stadje. We maken hier verschillende bars onveilig en uiteraard drink je ook hier met korting!

Citytrips zijn niet inbegrepen in de reissom. De prijs is afhankelijk van de bezetting en bestemming en wordt op locatie bepaald.

 

Surfari

Artikelnr: 2011procamp
Bestemming: Moliets Frankrijk
Periode: 13-07-2012 - 13-08-2012 (7 dagen)

BASISPAKKET INCLUSIEF:


~~  Halfpension (8x ontbijt, 7x diner)
~~  7 overnachtingen in ons beachcamp
~~  Gratis surfmateriaal en wetsuits voor iedereen
~~  SURFandBEACHCAMPS T-shirt
~~  Animatieprogramma met free drinks en de nodige parties, o.a.:
    - Gratis welkomst-sangria

    - Punch-beach-party
    - Movie Night on the beach (groot scherm) met free drinks
    - Surf- , sk8- , volley- en limbocontest

~~  Organisatie en begeleiding
~~  Verblijfstaxen en fooien

Basisprijs €549,-

Informatie aanvraagformulier(dd/mm/yyyy)
Voor meer informatie of vragen neem contact op met info@alpio.nl